Joukkoomme kuuluu 80% Microsoftin tuotekehityksen mielestä arvokkaimmista suomalaisista asiantuntijoista (Most Valuable Professional) ja 50% kaikkein vaativimman Certified Master tutkinnon suorittaneista.

Meillä tapaat huippuosaajan ilman välikäsiä.


Vesa Tikkanen
Certified Master SQL

Vesa Tikkanen

Vesa on Suomen ensimmäinen SQL Certified Master -tason saavuttanut asiantuntija. Hänellä on laaja liiketoiminta- ja ohjelmistokehitysosaaminen yhdistettynä syvälliseen tietämykseen ohjlemisto- ja tietokantaympäristöjen rakentamisesta ja niihin liittyvien asioiden ratkaisemisesta.

Timo Hirvonen
Verkkoinfrastruktuuri

Timo Hirvonen

Timolla on yli 30 vuoden kokemus tietotekniikasta, infrastruktuureista ja verkoista. Timo tuo pitkän kokemuksen antamalla perspektiivillä modernia verkkoinfrastruktuuri- ja verkkointegraatio-osaamista erityisesti Microsoft-sovelluksiin ja hänellä on laaja kontaktiverkosto Suomen F5 -käyttäjiin.

Sami Laiho
Senior Technical Fellow

Sami Laiho

Sami Laiho on Windows-käyttöjärjestelmien, järjestelmänhallinnan ja tietoturvan ehdottomia kärkiosaajia sekä arvostettu seminaaripuhuja ympäri maailman. Hänet on muun muassa valittu suurtapahtuma Microsoft Igniten kahden parhaan luennoitsijan joukkoon vuonna 2015.

Petri Paavola
MVP, Windows IT-Pro

Petri Paavola

Petrillä on vankka osaaminen erityisesti työasema- ja toimialueympäristöjen hallinnassa pienimmistä teknisistä yksityiskohdista suuriin palvelukohtaisiin linjauksiin. Petrin erikoisosaamista ovat mm. työasemapalvelun tulevaisuuden suuntaukset, vakiointi, BYOD, virtualisointi ja tietoturva.

Panu Saukko
MVP Enterprise Client Management

Panu Saukko

Panu Saukko on tunnetuimpia Microsoft System Center -osaajia Suomessa ja pitkäaikaisin MVP maassamme. Panulla on laaja kokemus eri hallintaan ja palveluihin liittyvistä teknologioista ja on niiden kärkiluennoitsija maassamme. Panu on ollut Microsoftin virallinen kouluttaja (MCT) vuodesta 1995 lähtien.

Mikko Halonen
Names Team Member

Mikko Halonen

Mikolla on raudanluja erityisosaaminen lisensointiin sekä hinnoitteluun liittyvissä asioissa. Mikon ainutlaatuisen kokemuksen ja osaamisen ansiosta asiakkaan softatoimituksen ympäristön lisäksi tehokkuutta ja tuotavuutta saadaan suoraan lisensoinnin optimoinnista.

Leena Kanerva
Strategy

Leena Kanerva

Teknologiastrategiat, myynti- ja asiantuntija- organisaatioiden prosessien kehittäminen, sekä palvelu- ja teknologiakokonaisuuksien tuotteistaminen ovat Leenan keskeistä osaamisaluetta. Leenan liiketoiminta- näkemys yhdistettynä Namesin teknologiseen syväosaamiseen tuottavat parhaat teknologiastrategiat.

Kari Kuosa
Names Team Member

Kari Kuosa

Kari Kuosalla on pitkä kokemus Windows Server, AD, virtualisointi, Exchange, Lync ja TMG -teknologioiden suunnittelusta ja toteutuksesta suurissa ja pienissä organisaatioissa ja yrityksissä Kari on toiminut pitkään sertifioituna kouluttajana (Microsoft Certified Trainer) ja puhujana tilaisuuksissa.

Juha-Pekka Vainio
Solution Manager

Juha-Pekka Vainio

JP:llä on pitkä ja laaja kokemus IT-alasta moninaisista tehtävistä. Vahva tekninen tausta ja kokemuksen tuoma näkemys auttavat ratkaisemaan asiakkaiden haasteita parhaalla mahdollisella tavalla. Hän toimii myös Microsoftilla P-Seller SSP:nä Datacenter- ja Azure-asioissa.

Janne Pohjala
CSO, Team Lead

Janne Pohjala

Janne Pohjalalla on 30 vuoden kokemus tietotekniikasta ja 25 vuoden ura tietotekniikan parissa. Hänen ensimmäinen kaupallinen sovelluksensa, joka oli seikkailupeli Sinclair Spectrumille, julkaistiin 1983. Tämä seikkailu laajeni kansainväliseksi uraksi tietotekniikan parissa.

Jan Tuomi
Names Team Member

Jan Tuomi

Jan on infran, tietokantojen ja liiketoimintajärjestelmien osaaja. Hänen vahva osaamisalueensa on integraatioiden suunnittelu ja toteutus järjestelmien välillä. Hänellä on vahva konsulttikokemus aikaisemmalta työuraltaan ja kuuluu Cloud1:sen perustajajäseniin.

Henri Aalto
Infra, SSIS, SSRS, Migrations, CRM

Henri Aalto

Infrastruktuuri, virtualisointi, tietokantaratkaisut ja integraatiot ovat osa-alueita, joista Henrillä on vuosien kokemus. Henrillä on laaja kokemuspohja suuryritysympäristöistä ja hän on toiminut mm. useissa infrastruktuurinkehitys- ja transformaatio- sekä datamigraatioprojekteissa.

Heidi Enho
MVP Excel

Heidi Enho

Heidin keskeiseen osaamisalueeseen kuuluvat Excel ja Excel -pohjaiset raportointiratkaisut, BI (Power BI -työkalut, Power Pivot, Power Query, Power View, Power Map, VBA ja SharePointin Excel -ratkaisut. Hän on erikoistunut myös Office ja Office 365 migraatioprojektien koulutuksiin.

Harri Puupponen
Datacenter and Integration

Harri Puupponen

Ohjelmistoprojektit, verkkokauppahankkeet, tietokantasovellukset, käyttöönotot, vianselvitykset ja muut erilaiset IT -työt johtivat Harrin integraatioiden, automaatioiden ja näihin vaikuttavien asoiden pariin. Harrilla on myös vahva ymmärrys liiketoiminnasta ja sen tarpeista IT-maailmassa.

Aki Piisinen
IoT Architect

Aki Piisinen

Aki IoTizes your business. Tällä hetkellä Aki kehittää Azure -pohjaista IoT –liiketoimintaa Cloud1 –tiimissä. Hänen parhaimpina saavutuksinaan ovat ulkomailla johdettu laaja ICT muutoshanke ja miljoonan kansalaisen korkean käytettävyyden BizTalk + SQL –projekti Suomessa.