• December 17, 2015

Devaajilta devaajille

 

TechTalks for Developers –tapahtuma tarjoaa ammattidevaajille kauan kaivatun yhteisen päivän. Tarjolla on sisältöä kehittäjiltä kehittäjille. Ohjelmassa on kolme pääteemaa: Client, Cloud sekä Frameworks.

Tapahtuma järjestetään Microsoft Talolla 07.04.2016.

Kevään kovimman kehittäjille suunnatun tapahtuman DevTalks ilmoittautuminen on nyt käynnissä. Varmista paikkasi Microsoft Talon developers starttiin varaamalla lippusi jo nyt 249€ (ALV 0%). Lippuja on rajoitetut 300 kpl.


  • Client -seminaarit: Client osuudessa käymme läpi käyttöliittymäkehitystä ja Universal Windows Platform -sovellusten kehittämistä, sekä hyviä käytäntöjä.
  • Cloud -seminaarit: Cloud trackin teeman mukaan pilvi tulee varmasti. Kysymys on siitä miten ja milloin? On sinun valintasi miten selviät siitä.
  • Frameworks -seminaarit: Frameworks tarjoaa esityksiä kaikista työkalulaatikon ohjelmistokehyksistä. Miten valitsen oikeat palikat projektiini?

Ask The Expert-community iltaohjelma antaa sinulle mahdollisuuden esittää visaisimmat kysymyksesi verkostoituessasi alan huippujen kanssa.