IT-konsultointia ja kokonaisratkaisuja


Yhdistämällä osaamisemme saat nyt yhdestä paikasta kaiken konsultoinnista kokonaisratkaisuihin, tai sen osan, jonka kulloinkin tarvitset. Tarjoamme yrityksellesi IT -alan käytännönkokemusta vaativimmista strategia-, suunnittelu-, rakennusmestari-, toteutus-, valvonta- ja valintakonsultointitehtävistä. Vähän mutta hyvää, oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan on mottomme. Meillä tapaat huippuosaajan ilman välikäsiä.

Oli hankkeesi suuri tai ratkaisua kaipaava asiasi pieni, varaa vastaanottoaika haluamaltasi IT-erikoislääkäriltä. Tule tapaamaan meitä, niin diagnosoimme miten voimme auttaa.Names_ukkeli_palvelut_sivu_450x270

Syväosaamista Microsoft -teknologioissa


Teemme tiivistä yhteistyötä Microsoftin kanssa, joka takaa meille viimeisimmän tiedon nykyisistä ja tulevista tuotteista ja palveluista. Asiantuntijamme ovat Microsoft -teknologioiden huippuammattilaisia ja edelläkävijöitä omalla erikoisalallaan. Heidät löydät niin asiakasprojektien parista kuin puhumasta alan merkittävimmissä kotimaisissa ja kansainvälisissäkin tapahtumissa. Alla olevien palvelukuvausten kautta löydät esimerkkejä palveluista, joita tarjoamme.


Räätälöityjä palveluja


Ongelmanratkaisua, konsultointia, koulutusta, suunnittelua, toteutusta ja kehitystä. Näitä kaikkea teemme asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Oli kyse sitten pienestä, mutta haastavasta ratkaisua tai mielipidettä kaipaavasta ongelmasta, tai suuremmasta laajan kokonaisuuden suunnittelusta ja toteutuksesta: me olemme valmiina auttamaan. Kysy apua ja lisätietoja myyntihenkilöstöltämme tai jätä heille sähköpostitse yhteydenottopyyntö, niin katsotaan, miten voimme olla avuksi.


Pilvistrategia

Pilvistrategia

Pilvistrategia on “Kolme askelta pilveen” kokonaisuuden ensimmäinen askel. Alustavina tavoitteina on kartoittaa pilvipalvelujen mahdollisuudet ja muodostaa asiakkaalle pilvistrategian kokonaissuunnitelma.

Kolme askelta pilveen

Kolme askelta pilveen

Pilvipalvelut valtaavat alaa ICT-järjestelmien alustana. Namesin parhaat asiantuntijat opastavat organisaatiotasi kolmella askeleella oikeanlaisen pilvisratkaisun käyttöönottoon liiketoimintasi tukemiseksi.

Tuottavuusalustan kuukausihuolto

Tuottavuusalustan kuukausihuolto

Nykyisen SharePoint -alustan päivitysten, versioiden ja lokien tarkistus ja hallinta, jonka tuloksena syntyy avaimet käteen -mallilla toimiva operatiivinen tuki SharePoint -alustoille.

Teknologiastrategia

Teknologiastrategia

Teknologiastrategia autaa kokonaissuunnitelman hahmottamisessa sekä päätösperusteiden määrittelyssä ja priorisoinnissa. Miten tietohallintoa, teknologiaa ja osaamista kehitetään? Mitä itse, mitä ostetaan?

SQL Server Health Check

SQL Server Health Check

Nykyisen SQL -ympäristön ja toteutuksen validointi tulevia tarpeita varten, mahdollisten ongelmien tunnistaminen ja jatkokehityshankkeiden selvennys. Tuloksena syntyy kattava tilaraportti ja kehityssuunnitelma.

SharePoint -ympäristön auditointi

SharePoint -ympäristön auditointi

Nykyisen ympäristön ja mahdollisen kumppanin toteutuksen validointi, pilviyhteensopivuuden varmistus, ympäristön päivitettävyyden selvitys sekä mahdollisten ongelmien ja jatkokehityshankkeiden selvennys.

SharePoint -palvelun migrointi

SharePoint -palvelun migrointi

Projektin aikana tehdään nykyisen on-premises palvelun alasajo ja siirtäminen Iaas tai SaaS-palveluksi. Projektin tuloksena syntyy tuotantovalmis ympäristö halutusta SharePoint -palvelusta Office 365 tai Windows Azure -alustalle.

Ohjelmisto-omaisuuden hallinta kuntoon

Ohjelmisto-omaisuuden hallinta kuntoon

Kustannaussäästöpaineita ohjelmistohankinnoissa tai epäilyksiä mahdollisesta ali- tai ylilisensoinnista? Miten saamme lisenssien hallinnan varmemmaksi ja säästämme manuaalista työtä?

Microsoft SCCM -tarkistus

Microsoft SCCM -tarkistus

Kun halutaan varmistus, että asiakkaan Configuration Manager -ympäristö on toteutettu hyödyntäen parhaita käytäntöjä. Asiakas saa puolueettoman lausunnon toteutuksesta jatkokehityksen pohjaksi.

Microsoft SCCM -käyttöönotto

Microsoft SCCM -käyttöönotto

Projektin tuloksena saadaan varmasti alusta lähtien järkevällä ja kustannustehokkaalla tavalla asennettu Configuration Manager 2012 -ympäristö.

MS -palvelut ja F5 BIG-IP alusta

MS -palvelut ja F5 BIG-IP alusta

Microsoft -palvelujen (Exchange, SharePoint, Lunc) -julkaiseminen, kuormanjako ja korkean käytettävyyden takaaminen käyttäen F5 BIG-IP alustaa

Integraatioarkkitehti as a service

Integraatioarkkitehti as a service

Asiakkaan oman organisaation vahvistukseksi ulkopuolinen ja osaava integraatioarkkitehti, joka tuntee syvällisesti Microsoftin integraatiotekniikat.

BYOD (Bring Your Own Device)

BYOD (Bring Your Own Device)

BYOD herättää kovasti keskustelua julkisestikin. BYOD on kuitenkin termi, joka täytyy aina määritellä tapauskohtaisesti. Mitä laitteita meidän kannattaisi tukea? Onko BYODista meille hyötyä?

Biztalk integraatioalustan health check

Biztalk integraatioalustan health check

Tuotannossa toimivan Biztalk -integraatioalustan health check. Tutkitaan ympäristön tekninen toimivuus sekä siihen liittyvät olennaiset hallinnointimallit.