• January 16, 2017

banner

Saminarium II

Sami Laihon huippusuosion Suomessa saavuttaneet seminaarit saavat vihdoinkin jatkoa! 14.6.2017 järjestettävässä Saminarium II -tapahtumassa Sami käy läpi Windows 10, Server 2016 ja Active Directory -tuotteiden tulevaisuuden näkymät. Tule kuulemaan Suomen johtavan käyttöjärjestelmäasiantuntijan vinkit ja suositukset miten näiden tuotteiden kanssa kannattaa jatkossa toimia. Sami on kiertänyt viimeiset vuodet maailmaa yli 200 päivään vuositahtia ja vyön alle kertynyt useiden kansainvälisten konferenssien parhaan puhujan palkintoja sekä todella suurten yritysten Windows-ympäristöjen auditointeja – niin käyttöönottojen kuin tietoturvan suhteen.

Hinta 199 EUR (alv 0%)

Alustava agenda

– Windows 10 – miten sen kanssa voi/kannattaa elää nyt ja tulevaisuudessa
– Keskitetyn hallinnan tulevaisuus (GPO, MDM, DSC)
– Server-tuotteen tulevaisuus ja päivitykset
– AD vs Azure – mihin menossa
– Onsite/Online/Hybrid – miten tähän pitäisi suhtautua?
– Keskeisimmät tietoturvatarpeet 2017 loppuvuodelle

Tilaisuuden kesto 8:00 – 16:00. Tapahtumalippuun sisältyy lounas, kahvitarjoilu ja videotallenne. Voit halutessasi myös tapahtumalipun ostamalla tilata pelkän videotallenteen.

Sami Laiho

Sami Laiho on Microsoft -aihepiireissä erittäin tunnettu puhuja. Hän on mm. vakiokasvo globaalissa Microsoft Ignite -tapahtumassa ja Microsoft MVP -arvonimen haltija. Samin suosittua Win-Fu blogia luettiin ennen joulua 120000 kertaa viikossa ja hänen verkkovideoitaan on katsottu yli 500000 kertaa. Laihon asiantuntijuus on myös noteerattu lisääntyvissä määrin useiden medioiden  ja tietoturvayhtiöiden toimesta. Sami on viime vuoden aikana useissa merkittävissä projekteissa murtautunut niin Baltian, kuin Lähi-Idän suurimpiin pankkeihin, ja auttanut heitä suojaamaan verkkonsa. 

Lue lisää:

www.samilaiho.com

The register

Talouselämä


Samin hauska ja informatiivinen tapa esiintyä on kokemus, jota et halua missata!

Ilmoittaudu tästä

Saminarium II + TechTalks 2017 -bundle yhteistarjous

Messukeskus_halli_7