Jan_Tuomi_350px
Jan Tuomi
Infra, SQL, CRM, O365, Integraatiot

Jan Tuomella on 15 vuoden kokemus it-alalta. Vuosien varrella tehty työ lukuisten eri Microsoft teknologioiden parissa antaa hänelle erinomaiset edellytykset toimia mitä erilaisimmissa projekteissa. Teknillisestä oppilaitoksesta valmistumisen jälkeen Jan toimi järjestelmäasiantuntijana tehden moni-puolisia Microsoft tuotteisiin liittyviä tehtäviä reilussa 30 asiakasyrityksessä. Seuraavaksi hän siirtyi hoitamaan suuren suomalaisen rahoituslaitoksen palvelinympäristöä osana sen web-tiimiä. Seitsemän vuoden aikana hän suunnitteli, rakensi ja ylläpiti eri Microsoft teknologioita käyttäviä ympäristöjä samalla laajentaen osaamistaan uusiin teknologioihin ja osin myös sovelluskehitykseen.

Tammikuussa 2009 aika oli kypsä paluuseen konsultointipuolelle. Avanaden aikana Jan oli suuresssa roolissa mm. kahdessa suuressa datamigraatiossa, toimi ylläpitoulkoistuksen käynnistysvaiheessa palvelupäälikkönä ja osallistui teknisenä asiantuntijana useisiin kotimaisiin ja kansainvälisiin projekteihin. Tammikuussa 2013 Jan siirtyi Cloud1 Oy:n palvelukseen, jota hän on ollut perustamassa kolmen muun kokeneen IT-asiantuntijan kanssa.

  • 2013 Architect, infrastructure & integrations Cloud1 Oy
  • 2010 Sr. Consultant, Avanade Finland Oy
  • 2009 Consultant, Avanade Finland Oy
  • 2002 System Specialist, FD Finanssidata Oy
  • 1999 System Specialist Kehätieto Järjes-telmäpalvelut Oy

Jan on työskennellyt sekä kansallisissa että kansainvälisissä projekteissa teknisenä asiantuntijana, tiimin johtajana, arkkitehtina ja service managerina.

Microsoft certified professional vuodesta 1999.

Helsinki Institute of Technology, televiestintä