Petri Paavola
MVP, Windows IT Pro

Petrillä on 15 vuoden kokemuksella vankka osaaminen erityisesti työasema- ja toimialueympäristöjen hallinnassa pienimmistä teknisistä yksityiskohdista suuriin palvelukohtaisiin linjauksiin. Petrin vastuulla on ollut ympäristöjä 50 työasemasta aina 6000 työaseman suuriin järjestelmiin sisältäen Windowsin lisäksi myös Linux- ja Mac OS X-työasemia. Puhujana Petri on nähty useissa tilaisuuksissa vuosien varrella. Hyvällä asiapainotteisella ja viihdyttävällä otteella arvosanat kärkijoukossa ovat enemmän sääntö kuin poikkeus. Vankan teknisen osaamisen lisäksi Petrillä on pitkän kokemuksen kautta kyky yhdistää tekniikka palveluun, palveluiden tuottamiseen sekä tuotteistamiseen. Namesin kautta Petrin osaamista on käytettävissä niin teknisissä asioissa, kuin myös linjausasioissa esim. työasemapalvelun tulevaisuuden suuntaukset, vakiointi, BYOD, virtualisointi, muuttuvat päätelaitteet tulevaisuudessa ja tietoturva.

Petri Paavolan ammatillinen ura IT-alalla alkoi samoihin aikoihin, kuin opiskelut Teknillisessä Korkeakoulussa ennen vuosituhannen vaihdetta. Takana on jo 15 vuoden työkokemus IT-alalta. Tietotekniikan parissa Petrin harrastus alkoi jo ennen ensimmäisten PC-koneiden ilmestymistä ja onnekkaiden sattumien kautta ensimmäiset kalliit PC:tkin löytyivät omasta takaa. Opintojen ohessa alkanut työura Teknillisen Korkeakoulun atk-keskuksessa on käynyt läpi IT-alan muutoksia ja lopulta vienyt Petrin Aalto-yliopiston 6000 työaseman laajuisen toimialueen Työasemapalvelun omistajaksi. Taustalla on vuosien kokemus työasemien ja toimialueen sovelluspaketoinnista, sovellusjakelusta, työasemien jakelusta, työasemien hallinnasta sekä yleisesti koko toimialueen ja siihen liittyvien palveluiden hallinnasta, ylläpidosta ja kehityksestä.

  • 2013 Names
  • 2011 – Microsoft MVP – Windows Expert – IT Pro
  • 2010 – Aalto-yliopiston IT –erityisasiantuntija, työasemapalvelun omistaja
  • 1999 Teknillisen Korkeakoulun atk-keskus sovellusjakelu, työasemahallinta, Domain Admin
  • 2011 – Aalto CSIRT
  • 2010 – Aalto –yliopiston ylioppilaskunnan Teekkarikylän tietoliikenneverkon Ylläpito ja kehitys, Windows-domain, IPv6, multicast, 1Gbps/10Gbps, 2500 verkkoasiakasta
  • 2000 Teknillisen Korkeakoulun Ylioppilaskunnan Trinet –tietoliikenneverkon ylläpito ja kehitys
  • 1997 Teknillinen Korkeakoulu / Tietoliikennetekniikka