Kolme huipputapahtumaa yhden hinnalla
 
Enemmän tietoa ja edullisemmin kuin koskaan

14.6.2017 Saminarium II avaa opinnot Helsingin Messukeskuksessa. Sami Laiho, eräs tunnetuimmista kansainvälisien tapahtumien huippupuhujista tarjoaa päivän rautaisannoksen Windows-työasemien ja -palvelimien tulevaisuudesta.


Kesäkoulussa
touko-syyskuussa päivitämme tietosi ajan tasalle Infrastruktuurin, hallinnan ja identiteetin, tuottavuuden (O365), Datan hallinnan & analysoinnin (SQL, BI) ja Liiketoiminnan järjestelmien osalta. Saa tietosi ajan tasalle ja esitiedot TechTalks Deepdayn luentoihin. Kesäkoulun 20 minuutin videoluennot voit katsoa vaikka laiturin nokassa, aamukahvilla tai bussimatkalla.

10.10.2017 TechTalks DeepDay Tapahtumakeskus Telakassa on maan suurin Microsoft IT-asiantuntijoiden vuosittainen tapahtuma, joka tarjoaa ainutlaatuisen kokoelman Suomalaisia huippuosaajia ja syvällisiä 300-400 tason luentoja. Tuhtia tietoja, tiukassa paketissa päivässä ja enemmän kuin ehdit omaksua. Onneksi voit katsoa kaikki luennot myös tallenteina.

Yhteishintaan 599 EUR (alv 0%)

 

Ilmoittaudu

 

Yhteistarjous on voimassa 14.6.2017 asti. Normaali hinta 698 EUR (alv 0%). Paikkoja on rajoitetusti. Saminarium II ja TechTalks 2017 liput ovat tarjolla myös erikseen.