• August 17, 2017

TechTalks 2017

10.10.2017 Tapahtumakeskus Telakka

Syksyn suurimmassa Microsoft IT-ammattilaisten tapahtumassa on ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä kaksi raskaansarjan Windows-tietoturvan mustaa vyötä, kun Sami Laiho ja englantilainen Steve Newby astuvat valokeilaan Hernesaaressa. Turvaa yrityksesi Windows 10 -ympäristö alan kahden kiistattoman mestarin opeilla.

Huippuasiantuntijoita

Sami Laiho – Names

Sami Laiho on Microsoft -aihepiireissä erittäin tunnettu puhuja. Hän on mm. vakiokasvo globaalissa Microsoft Ignite -tapahtumassa ja Microsoft MVP -arvonimen haltija. Samin suosittua Win-Fu blogia luettiin ennen joulua 120000 kertaa viikossa ja hänen verkkovideoitaan on katsottu yli 500000 kertaa.

Laihon asiantuntijuus on myös noteerattu lisääntyvissä määrin useiden medioiden  ja tietoturvayhtiöiden toimesta. Sami on viime vuoden aikana useissa merkittävissä projekteissa murtautunut niin Baltian, kuin Lähi-Idän suurimpiin pankkeihin, ja auttanut heitä suojaamaan verkkonsa.

Steve Newby – Microsoft

Steve on työskennellyt IT-alalla 25 vuoden ajan erilaisissa rooleissa, alkaen asiakastuen insinöörinä toimimisesta  aina myynnin konsultointirooleihin. Työskenneltyään suurimman osan urastaan Microsoft-pohjaisen infrastruktuurin parissa, oli hänelle luonnollinen edistysaskel siirtyä Microsoftille lokakuussa 2011.

Windows Client -ryhmässä hän kehitti ja oppi taitojaan nopeaan tahtiin, kunnes tänä vuonna Steve siirtyi Windows Defender ATP -ohjelman vetäjäksi. Hänen vastuulleen kuuluu vahvistaa asiakkaiden valmiutta vastata jatkuvasti muuttuviin tietoturvan uhkakuviin Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Irlannissa ja Pohjoismaissa.

Opetus digitalisoituu

Myös koulumaailmassa on reagoitu teknologiseen kehitykseen. Uuden opetussuunnitelman myötä oppilaiden oppimisympäristö siirtyy yhä enemmän luokkahuoneen ulkopuolelle – niin etäoppimiseen kuin myös virtuaalisiin ympäristöihin.

Täysin uutuutena TechTalks -aihepiireissä nähdään siis koulutusaiheita. Teeman nimi on Tulevaisuuden koulu. Lokakuun kymmenes on opetustoimen johdolle ja IT-henkilöille loistava tilaisuus tiiviille kehityspäivälle. Teeman avaa Microsoftin globaalista oppimisstrategiatiimistä Kati Tiainen.

Iltajuhla

Iltajuhlassa sinua viihdyttää suoraan kansainväliseltä kiertueelta Hernesaareen piipahtava Steve ‘n’ Seagulls! Ainutlaatuinen kantripumppu nousi suuren yleisön tietoisuuteen AC/DC:n Thunderstruck -coverilla, joka on kerännyt Youtubessa yli 41 miljoonaa katsontakertaa.

Musiikista nauttimisen lisäksi iltajuhlassa sinulla on mahdollisuus verkostoitua tiiviin IT-yhteisön kanssa mukillisen ääressä. Paikalla on satoja samoista aiheista kiinnostuneita ja mahdollisesti jopa takavuosien kollegoja tai opiskelukavereita.

Lisätietoja esiintyjästä:

http://piikkikasvi.fi/rosteri/artistit/steve-n-seagulls/
stevenseagulls_techtalks

TechTalks tarjoaa siis ainutlaatuisen kokoelman suomalaisia huippuosaajia ja syvällisiä 300-400 tason luentoja. Tuhtia tietoja, tiukassa paketissa päivässä ja enemmän kuin ehdit omaksua. Kaikista luennoista julkaistaan myös tallenne Microsoft Channel 9 -alustalla. Katso koko ohjelma tästä.

Ilmoittaudu mukaan!

PPT1