• September 26, 2013

NamesDay Lehdistötiedote, 26. syyskuuta, 2013

Syksyn suurimman IT-asiantuntijoiden ja -päättäjien IT-tapahtuman, NamesDay -seminaarin 450 osallistujaa täyttivät Helsingin Messukeskuksen Kongressisalit torstaina 12.9. Names julkisti kolmen alan kärkiosaajaan joukkoonsa liittymisen, esitteli uuden pilviratkaisun ja Microsoftin uudet ohjelmistot täysille saleille.

Espoo, 26. syyskuuta, 2013 –  Names julkaisi monipuolisessa ja pilvitäyteisessä NamesDay -tapahtumassaan ensimmäisenä yrityksenä Microsoft Cloud OS / Se Parempi Pilvi –ratkaisunsa.  Tilaisuuden suosio yllätti järjestäjät. 24.9 mennessä palautteensa antaneet osallistujat pitivät tapahtumaa erittäin hyvänä (4,0/5,0). Osallistujien mielestä tilaisuus tarjosi myös erittäin hyvä –arvion saaneen  tilaisuuden verkostoitua ja oppia uutta, jonka tapahtuman vapaa palautekin osoittaa:

”Hyviä luentoja ja luennoitsijoita, hyvä tunnelma, paljon tuttuja”, ” Rento ilmapiiri, hyvät esiintyjät.”, ”Luennot joille osallistuin olivat pääosin loistavia”, ”Käytännönläheiset esimerkit olivat parasta antia”, ”Paljon tärkeätä teknistä informaatiota asiantuntijoille”, ”Avartavaa nähdä miten “oikeasti” asiat pitäisi tehdä”.

Tapahtuma kokosi yleisöönsä suomalaisten IT-asiantuntijoiden yhteisön ja tilaisuuden jakaa kokemuksiaan ja oppia muilta. 97% tapahtumaan osallistuneista haluaa osallistua tapahtumaan uudelleen!

”Tarve tapahtumalle, jossa osallistujalle käytännön tasolla hyödyllinen sisältö kokoaa osaajat yhteen, on ilmeinen. Tavoitteemme tehdä jokaisen suomalaisen IT-asiantuntijan päivästä helpompi, otti ison askelen eteenpäin.”, toteaa Namesin vetäjä Janne Pohjala. Nykyisin yleistyneet lyhyet aamukahvitilaisuudet, joissa asioita ei käsitellä kyllin syvällisesti, eivät tarjoa sitä osaamista, jota asiantuntijat tarvitsevat. ”Palautteessa toivottiin tapahtumaamme jatkossa kaksipäiväiseksi, ja tulemme harkitsemaan tätä”, toteaa Pohjala.

Suomalaisien IT-asiantuntijoiden kiinnostus Windows 8.1:stä kohtaan yllätti positiivisesti. TechEd Australian parhaan puhujan Sami Laihon sekä Petri Paavolan puheenvuorot täyttivät kongressisiiven suurimman salin äärilleen. ”Microsoft on ottanut oikeita askelia Windows 8.1 kehityksessä”, toteaa Sami Laiho.

Names on lisännyt nimekkäiden osaajiensa joukkoa kolmella. Leena Kanerva tuo Namesiin ICT-alan liikkeenjohdon ja strategiakonsultoinnin osaamisen. Timo Hirvonen puolestaan tarjoaa maassamme ainutlaatuisen laajan F5 Networks -kokemuksen ja Mikko Halonen tuo lisensoinnin erityisosaamisen Namesin alan 18 huippunimeen laajentuneen joukkoon. Lisätiedot uusista osaajistamme: names.fi

Tapahtuman pääsponsoreina toimivat EMC ja Microsoft. Kumppanipuheenvuoroissa nähtiin EMC:n teknologiajohtaja Antti Mäkisen lisäksi Cerion Solutions Oy:n toimitusjohtaja Niclas Lindgren, Intuitivo Oy:n Business Coach Kaija Pitkäniemi sekä Microsoft Oy:n Senior Premier Field Engineer  Joonas Karjalainen. Ständiedustus oli lisäksi myös Comparexilla, Jabralla ja Windows Professionals –yhteisöllä.

”Names Day oli erittäin onnistunut ja positiivinen kokonaisuus, jossa sekä järjestelyt että aiheet ja vieraat olivat kaikki tasapainossa, sanoo Jari Uussaari, Partner Development Manager, EMC. – ”Verkostoituminen oli toimivaa, saimme monia uusia erittäin hyviä kontakteja ja pilvi-aiheinen keskustelu onkin selvästi siirtymässä sanoista teoiksi, joissa on tilaa monelle tekijälle ja osaajalle.”

”Names Day osoitti konkreettisesti mitä tapahtumassa julkaistu yhteistyö Cerionin ja Namesin välillä tarkoittaa. Liiketoiminnan muutosjohtaminen yhdessä sen kanssa, että valjastetaan tietotekniikka aidosti palvelemaan, avaa uusia mahdollisuuksia asiakkaillemme. Käynnissä oleva huippuosaajien verkostoituminen muuttaa Suomen markkinoita”, kertoo Cerionin toimitusjohtaja Niclas Lindgren.

Lisätiedot:
Janne Pohjala, Names Team Lead, Tech Strategy
Sähköposti:  janne@names.fi
Puhelin
:  0500-557486

 

Nina Mattsson, Names Viestintäpäällikkö
Sähköposti:  nina.mattsson@names.fi
Puhelin
:  050-5566998

Names on asiantuntijoiden tiimi, jonka 18 spesialistista kahdeksalla on jo Microsoft Most Valuable Professional (MVP) –arvonimi (Suomessa 11 ansaittua MVP-arvonimeä). Lisäksi usealla on Microsoft Certified Master -tutkinto. Rautaisen IT-asiantuntijuuden ohella tähän joukkoon kuuluu loistavia puhujia ja esiintyjiä, joilla on kokemusta myös kansainvälisten tapahtumien isoilta areenoilta.  Namesin asiantuntijuutta tukee taustaorganisaationa Enter SystemSolutions Oy:n 22 hengen tiimi kokeneita IT-infrastruktuurin ja palveluntuotannon osaajia sekä myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia. Names tekee oikeita asioita, oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Lisätiedot: names.fi

 EMC tarjoaa tuotteita ja palveluita, jotka auttavat ihmisiä ja organisaatioita ympäri maailman ottamaan täyden hyödyn tietopääomastaan virtuaalisen tietoinfrastruktuurin avulla Monet EMC:n ratkaisut kuten tallennusjärjestelmät, Big Data, tiedon varmistus ja palautus,  varmistusten hallinta, sähköinen arkistointi,  tiedonsuojaus, datan deduplikointi, datan peilaus, sisällönhallinta, ja tietoturva mahdollistavat asiakkaiden siirtymisen seuraavan sukupolven tiedonhallintaan ja mahdollistavat IT:n tarjoamisen palveluna heidän matkallaan kohti pilvipalveluita. Lisätiedot: www.emc.fi

Cerion on isojen organisaatiomuutosten mestari, jonka keskeisin tehtävä on rakentaa tavoiteohjattuja ja tehokkaita organisaatioita. Me autamme asiakkaitamme tämän muutoksen valmistelussa, toteuttamisessa ja johtamisessa ja luomme heille uuden organisaation edellyttämät toiminnan ohjauksen ja johtamisen ratkaisut. Olemme lähtökohtaisesti aina asiakkaamme riippumaton kehittämiskumppani – toimimme menetelmä- ja teknologiariippumattomasti asiakkaan toimintaympäristön ehdoilla. Suoritamme toimeksiantomme asiakkaan toivomassa roolissa, usein jopa osana asiakkaan omaa organisaatiota. Lisätiedot: www.cerion.fi